SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lampard Chelsea'yi yıktı

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City ile Chelsea 1-1  berabere kalarak puanları paylaştı. geriye düşen City'nin eşitlik golünü 85'te eski Chelsea kaptanı Frank Lampard kaydetti.

İngiltere Premier Lig'in 5. hafta maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Ev sahibi Manchester City'nin 10 kişi kaldığı mücadele 1-1 sona erdi. Chelsea'ye puan kaybettiren golü 85. dakikada eski yıldızı Frank Lampard kaydetti.

Etihad Stadium'da oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi: 0-0

66. dakikada Manchester City'de Pablo Zabaleta rakibine yaptığı sert faul nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

71. dakikada Chelsea'de Andre Schuerrle takımını deplasmanda öne geçiren golü attı: 0-1

85. dakikada Manchester City'nin Chelsea'den transferi Frank Lampard, takımına beraberliği getiren golü kaydetti ve maç da bu skorla sona erdi: 1-1

Bu sonucun ardından Premier Lig'de Manchster City puanını 8'e yükseltti. Chelsea ise 5. haftada ilk kez puan kaybı yaşadı ve 13 puana yükseldi.

Lampard golü attı sevinmedi

Mücadelenin son bölümünde sahne alan efsanevi futbolcu, eski takımını yıkan gole imzasını attı ancak sevinemedi...

Gençlik yıllarından bu yana Chelsea'de forma giyen İngiliz orta saha Frank Lampard, Manchester City ile eski takımının ağlarını havalandırmayı başardı. Golden sonra yanına yaklaşan arkadaşlarını durduran tecrübeli futbolcu, sevinç gösterisinde bulunmayarak iki takım taraftarının da alkışını topladı.

Israrla Stamford Bridge'de kalmak istediğini belirtmesine karşın Jose Mourinho tarafından gözden çıkarılan Lampard, geçen senenin şampiyonu Manchester City ile sözleşme imzalamıştı.

Mücadelenin 78. dakikasında oyuna dahil olan deneyimli orta saha, 84. dakikada attığı golle takımına beraberliği getirdi. 10 kişi kalan City'nin zorlandığı anlarda sahne alan yıldız oyuncu, Milner'ın ön direğe kestiği ortaya tekte çok güzel vurdu ve ağları havalandırmayı başardı.

Lampard, 13 sene forma giydiği Chelsea'den bu yaz ayrılarak Manchester City'ye imza atmıştı. City ile bu sezon daha önce sadece Arsenal'e karşı forma giyebilen 36 yaşındaki futbolcu, mücadeleye ilk 11'de başlamış ve devre arasında oyundan alınmıştı.. 

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler