SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wenger, Lugano ve Yobo'nun peşinde!

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, defansif zaafların önüne geçmek adına bonservisi elinde olan Diego Lugano ve Joseph Yobo’yu düşünüyor.

Galatasaray’ın Şampiyonlar ligi rakiplerinden biri olan Arsenal, savunma hattında büyük sıkıntılar yaşıyor. Son oynanan Dortmund maçında sağ bekte 19 yaşındaki Hector Bellerin forma giyerken stoper bölgesinde de büyük bir zafiyet var. Fransız teknik adamın kadrosunda stoperde oynayabilecek sadece üç oyuncu bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Chambers ise sağ bekte oynaması için transfer edilmişti. As stoperler ise Laurent Koscielny ve Per Mertesacker.

Daily Mail’de yer alan habere göre Wenger, stopere bir takviye yapma niyetinde. Transfer sezonunun kapanması dolayısıyla bonservisi elinde bulunan oyuncuları düşünen deneyimli teknik adam, uzun süreler Fenerbahçe forması giymiş Diego Lugano ve Joseph Yobo’yu gündemine aldı.

Yobo yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile yollarını ayırmıştı. Uruguaylı Diego Lugano ise sezonu West Bromwich Albion’da tamamladıktan sonra serbest kalmıştı.

Arsenal, Dortmund ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ilk maçında 2-0 yenilince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Özellikle Mesut Özil, İngiliz basınının en çok eleştirdiği isim konumunda.(ajansspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler