SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ManU Rojo'yu resmen açıkladı

Manchester United'da transfer çalışmaları hızlandı. İngiliz ekibi Sporting Lizbon'un Arjantinli defansı Marcos Rojo'yu 16 milyon Pound karşılığı transfer ettiğini açıkladı.

Premier Lige geçen hafta sahasında şok bir yenilgi ile başlayan Manchester United'da transfer çalışmaları hızlandı. İngiliz ekibi Sporting Lizbon'un Arjantinli defansı Marcos Rojo'yu 16 milyon Pound karşılığı transfer etti. Arjantin Milli Takımı ile Brezilya'da ki Dünya Kupası'nda da forma giyen Rojo başarılı bir performans sergilemişti. Transferinin ardından konuşun Arjantinli " Dünyanın en büyük kulüplerinden birine transfer oldum. Hayallerim gerçek oldu" dedi.

Ayrıca Manchester United takımının Portekizli kanat oyuncusu Nani'de sezon sonuna kadar Sporting Lizbon'a kiralandı. Nani'nin de takımdan ayrılması ile Manchester United'ın Di Maria transferi ihtimali oldukça kuvvetlendi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre İngiliz temsilcisi Di Maria için Real Madrid'e 50 milyon Poundluk bir teklifte bulundu ve beklemeye geçti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler