SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Di Maria mı Arda Turan mı?

Real Madrid'in Di Maria için İngiliz kulübünden 50 milyon Euro'luk bonservis bedeli istemesi ibrenin Arda'ya dönmesine yol açtığı ifade edildi.

İngiliz ekibi Manchester United, Di Maria ile Arda Turan arasında karar veremiyor.

Louis Van Gaal yönetime bu iki isimden birini alın talimatı verdiği ve görüşmelerin hızlandığı belirtildi. Real Madrid'in Di Maria için İngiliz kulübünden 50 milyon Euro'luk bonservis bedeli istemesi ibrenin Arda'ya dönmesine yol açtığı ifade edildi.

Di Maria'yı pahallı bulan İngilizlerin Arda alternatifinde karar kılmasının kaçınılmaz olacağı ve milli futbolcumuzun 30 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ile Premier Lig'e gidebileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Manchester United, Arda flörtünün uzamasının arkasında bu gerçeğin yattığını savunan spor yazarları ise Hollandalı teknik adamın bu iki isimden birine Manchester forması giydireceğini ileri sürdüler. Arda'nın son sakatlık durumunuda yakın takibe alan Manchester United'ın bu durumdan oldukça canı sıkıldığıda gelen haberler arasında.

Atletico Madrid'de milli futbolcu Arda Turan, dün sabah yapılan antrenmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakmış Madrid'deki Fremap kliniğine götürülerek kontrolden geçirilmişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler