SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jordan Tabor otelde ölü bulundu

İngiltere futbolu Antalya'dan gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Dört yıl Chelsea genç takımından top koşturduktan sonra 2010 yılında Londra ekibinden ayrılan 23 yaşındaki oyuncu Jordan Tabor, Antalya'da arkadaşlarıyla birlikte kaldığı otelde hayatını kaybetti.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tabor, tatil için geldiği Antalya'da kaldığı otelin üçüncü katındaki dairesinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. sabah saat 6'da otel çalışanları tarafından bedeni cansız bir şekilde bulunan genç oyuncunun ailesi ve İngiliz futbolu bu haberle şoke oldu.

Genç oyuncunun annesi, "Muhteşem bir çocuktu, o benim herşeyimdi. Kahrolduk, şaşkınız ve söyleyecek söz bulamıyorum" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Ada futbolu birbiri ardına taziye mesajları yayınlarken, Chelsea kulübü de konuyla ilgili bir açıklama yaptı, "Chelsea'deki herkes bu ölüm haberiyle büyük bir şok geçirmiş ve derin bir üzüntüye dalmış bulunmaktadır. Tüm kalbimiz eski oyuncumuzun ailesi ve yakınlarıyla birlikte" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler