SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea'de 'Canavar' korkusu!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Premier Lig ekibi Chelsea, Wimbledon maçını 3-2 kazanırken gözler dev forvet Adebayo Akinfenwa'daydı.

Dünyanın en güçlü forveti olarak tanıtılan Adebayo Akinfenwa, 32 yaşına rağmen sahada kaldığı 66 dakika boyunca performansıyla büyük beğeni topladı.

Görüntüsü ve tarzıyla Ada'da ‘canavar' lakabıyla tanınan Adebayo Akinfenwa, 1.80 boyuna karşılık 110 kiloluk cüssesiyle dikkat çekiyor. Adebayo Akinfenwa, 180 kilo kaldırabilmesiyle biliniyor.

ADEBAYO AKİNFENWA KİMDİR?
Adebayo Akinfenwa 10 Mayıs 1982 tarihinde Londra'da doğdu. 32 yaşındaki Adebayo Akinfenwa 1,80 boyunda ve 110 kilodur. Adebayo Akinfenwa özellikle vücut yapısıyla futbol severlerin dikkatini çekmektedir.

Forvet pozisyonunda oynayan Adebayo Akinfenwa İngiltere'nin AFC Wimbledon takımında forma giyiyor. Dünyanın en güçlü futbolcusu olarak kabul edilen Adebayo Akinfenwa Ada'da "Canavar" lakabıyla tanınıyor. Adebayo Akinfenwa futbolculuğunun yanı sıra profesyonel olarak vücut geliştiricisi olarak tanınıyor. 175 kilo kaldırabildiğini iddia eden Adebayo Akinfenwa yeni hedefi olarak 180 kilo.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler