SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool, Chelsea, Schalke 04... Acıya duyarsız kalmadılar

Liverpool kulübü, Facebook hesabından Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. 'Kırmızılar'ın ardından bir başka İngiliz devi Chelsea de resmi Twitter hesabından bir mesajla başsağlığı diledi. Almanya'daki en büyük maden ocaklarının olduğu bölgenin takımı olan ve madencilerin takımı olarak anılan Schalke 04 takımı da bir mesaj yayınladı.

Liverpool, başsağlığı mesajında şunları yazdı:
Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz.

CHELSEA: TÜM İYİNİYETLERİMİZ SİZİNLE
Londra ekibi Chelsea ise Tiwtter hesabından yayınladığı mesajda "Tüm iyi niyetlerimiz Türkiye ve özellikle Soma'daki insanlarla" dedi.

SHEFFİELD UNİTED'DAN TAZİYE MESAJI
İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United takımı da Soma'da hayatını kaybeden madenciler için Twitter'dan bir taziye mesajı yayınladı; "Yöneticimiz Selahattin Baki’nin ülkesi Türkiye’de yaşanan maden felaketinde hayatını kaybedenlere taziyelerimizi ve en iyi dileklerimizi sunuyoruz."

SCHALKE'DEN TÜRKÇE MESAJ
Almanya'nın en büyük maden yataklarının bulunduğu Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin takımı olan ve maden işçilerinin takımı olarak tanınan Schalke 04 ise Twitter hesabından Türkçe bir mesaj yayınlayarak "yanınızdayız" dediler.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler