SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Riera için şok yorum: "Yeterli değil"

Riera İngiltere’de ilk maçına çıktı. Hocası kalitesini iyi; performansını ise yetersiz buldu.

Galatasaray’dan ayrılmasının ardından geçirdiği transfer süreci büyük ilgi uyandıran Albert Riera nihayet ilk maçına çıktı. Önce İtalya’nın Udinese takımıyla temmuzdan geçerli olmak üzere sözleşme imzalayan ardından bu sezonun sonuna kadar İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile anlaşan İspanyol futbolcu hafta sonunda oynanan Sheffield Wednesday karşılaşmasında sahaya çıktı.

62. dakikada oyuna dahil olan Riera, takımının 4-1 kazandığı maçta pay sahibi oldu. Watford Teknik Direktörü Beppe Sannino, Ada basınına yaptığı açıklamada yeni oyuncusunun performansını değerlendirdi. Riera’nın ilk maçına göre tatminkar olduğunu belirten İtalyan teknik adam, ancak bu performansının ligin seviyesi için yeterli olmayacağını da dile getirdi.

Sannino, “Takıma katıldığından beri iyi bir bağlılık gösterdi. Riera Şampiyonlar Ligi’nde birçok maça çıkmış önemli bir oyuncu. Ancak Championship farklı bir kulvar. Sahada çok fazla koşmanız gerekir. Riera yaklaşık iki aydır futbol oynamıyor. Ben kendisini geliştirmesini bekliyorum” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler