SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester'ın sahibi City!

Premier Lig'de Manchester derbisine sahne olan maçta Manchester United evinde Manchester City'yi ağırladı. Karşılaşmayı 3-0'lık skorla Manchester'ın Mavileri kazandı.

Eski günleri mumla aratan Kırmızı Şeytanlar maçta galip gelip hem alınan kötü sonuçları sonlandırmak hem de taraftarlarına bir derbi galibiyeti armağan etmek istiyordu. City'nin ise şampiyonluk yarışının iyiden iyiye kızıştığı ligde hiç bir şekilde puan kaybına tahammülü yoktu.

Maça çok hızlı bir başlangıç yapan City henüz karşılaşmanın 1. dakikasında Dzeko'yle öne geçti. Devre sonuna kadar rakibi üzerinde baskıyı arttırıp soyunma odasına en azından beraberlikle gitmek isteyen United ataklarını sonuçlandıramadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Manchester City üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının başında maçtaki hakimiyeti tekrar eline geçiren City 56. dakikada Dzeko'nun karşılaşmadaki 2. golüyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Dzeko bu golle Premier Lig'de Manchester United'a karşı oynadığı 5 maçta 4. golünü atmış oldu. Ligde de bu sezonki 10. golünü kaydeden Bosnalı golcü maçın adamı oldu. Karşılaşmanın son golü ise maçın son dakikasında City'nin süper starı Yaya Toure'den geldi.

Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmazken, maçı 3-0'lık skorlar Manchester City galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından City 2 maç eksikle puanını 66'ya çıkardı. Manchester United ise 51 puanda kaldı ve kötü gidişini sürdürdü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler