SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Badou Ndiaye Stoke City'den ayrılmayı düşünmüyor

Stoke City forması giyen ve son günlerde Galatasaray'a dönebileceği yönünde iddialar çıkan Badou Ndiaye, bunlara tepki gösterirken ilginç ifadeler kullandı. Ndiaye, transfer haberleriyle ilgilenmediğini ve takımda kalarak Stoke City'ye yardımcı olacağını söyledi.

Galatasaray'dan devre arasında ayrılıp Premier League ekiplerinden Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, son dönemde çıkan iddialara tepki gösterdi.

Stoke City ile ligde kalma mücadelesi veren Badou Ndiaye için beklediği ortamı bulamadığı için ayrılmak istediği yönünde iddialar çıkmıştı.

Ndiaye, İngiliz basınına bu iddialar hakkında konuştu. Galatasaray'a da dönüş yapmaya sıcak baktığı yönünde iddialar çıkan 27 yaşındaki orta saha ''Transfer dedidokuları hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Stoke City'de kalmaya odaklanmak, bu takımın bir parçası olmayı sürdürmek istiyorum. Ayrılma gibi bir düşüncem yok. Burada yapacak işlerim var. Bu takım ligde kalacak. Ben de bunun için mücadele edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Senegalli oyuncu Stoke City'de yapacak işleri olduğunu söylerken ''Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Hocalarım, takım arkadaşlarım buraya alışmamı kolaylaştırdı. Her şey çok iyi. Tek eksik ligde toplamamız gereken puanlar. Ligde kalmamıza inanmayanlar eve gidebilir. Bir elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.

Ndiaye, Stoke City formasıyla Premier League'de 8 maça çıktı. Stoke, Premier League'in bitimine 5 hafta kala 27 puanla 19. sırada bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler