SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester ekipleri ile anılan Alexis Sanchez kadro dışı!

İsmi Manchester City ve Manchester United ile anılan Arsenal'ın Şilili yıldızı Alexis Sanchez, Bournemouth deplasmanında kadroya alınmadı.

Sezon sonunda Arsenal ile olan sözleşmesi sona erecek olan Alexis Sanchez, transfer söylentilerinin yoğun olduğu dönemde Arsenal'ın deplasman maçında kadroya alınmadı. Ada basınındaki haberlere göre, takımdan ayrılması neredeyse kesin olan oyuncunun Bournemouth deplasmanında kadroya alınmaması, oyuncunun sezon sonunda kontratı bitince değil, kış transfer döneminde takımından ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

UNITED'DAN PEP'E ÇALIM
Uzun bir süredir Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City'ye transferi konuşulan Şilili oyuncu, iddiaya göre kendisini sezon sonunda bedavaya isteyen City yerine, devre arasında onu kadrosunda görmek isteyen Manchester United'a gitmek istiyor.

The Guardian'ın iddiasına göre 6 ay sonra serbest kalacak yıldız oyuncu için Arsenal ve Manchester United anlaşmaya çok yakın. Ayrıca, Manchester United'da bu sezon beklentilerin uzağında performans gösteren Ermeni oyuncu Henrikh Mkhitaryan'ın bu transferde bir takas parçası olup Sanchez karşılığında Arsenal'ın yolunu tutabileceği öne sürüldü.

Bu sezon Premier League'de 19 maçta oynayan 29 yaşındaki hücum oyuncusu, 7 gol atıp 3 de asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler