SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City 3 - 1 Arsenal

İngiltere Premier Ligi'nin 11. haftasında Manchester City, Arsenal'i konuk etti. Ligde yenilgisiz liderliğini sürdüren Manchester City, Arsenal karşısında da üstün oyununu sürdürdü ve sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Manchester City - Arsenal maçında kazanan, 3-1'lik skorla Manchester City oldu. İngiltere Premier Lig'in 11. haftasındaki dev mücadele, Etihad Stadı'nda oynandı.

Manchester City'ye galibiyeti getiren goller, 19. dakikada de Bruyne, 50. dakikada penaltıdan Agüero ve 74. dakikada Gabriel Jesus ile geldi. Arsenal'in tek sayısını, oyuna 2. yarıda dahil olan Lacazette, 65. dakikada kaydetti.

Bu sonucun ardından yenilmezliğini sürdüren Manchester City üst üste 8. galibiyetini aldı ve 10 galibiyet, 1 beraberlikle puanını 31 yaparak, zirvedeki yerini korudu. Arsenal ise 2 galibiyetin ardından yenilgiyle tanıştı ve deplasmandaki 4. mağlubiyetini alarak 19 puanla, 6. sırada kaldı.

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester City deplasmanda Leicester City ile karşılaşacakken, Arsenal ise Londra derbisinde evinde Tottenham'ı konuk edecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler