SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United Mourinho sonrası takımın başına Pochettino'yu getirecek

İngiliz basını, Jose Mourinho'yu Manchester United'daki koltuğundan etti! İddiaya göre, Manchester United ile yeni sözleşme imzalamayan Mourinho'nun yerine Mauricio Pochettino'nun düşüldüğü ve Manchester United'ın Pochettino'ya uzun süreli bir sözleşme teklif etmeyi planladığı belirtildi.

Manchester United ile 2019 yazında bitecek sözleşmesini hala uzatmayan ve takımdan ayrılıp Paris Saint Germain'in başına geçeceği iddia edilen Jose Mourinho'nun koltuğu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Mourinho sonrası döneme hazırlık yapan ve takımı genç bir teknik adama uzun süreli emanet etmeyi düşünen Manchester United yönetiminin, Tottenham Hotspur menajeri Mauricio Pochettino'yu birinci aday olarak belirlediği iddia edildi.

''YENİ ALEX FERGUSON''

Gerek Southampton gerekse Tottenham'da yaptıklarıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Arjantinli teknik adamın, "Yeni bir Alex Ferguson" olacağına inanan Manchester United yönetiminin, Poch'u takımın başına kazandırmak için genç teknik adama yüklü bir sözleşme önereceği iddia edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler