SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mark Hughes'un Jose Mourinho'ya küfür ettiği iddia edildi

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United'ın Stoke City ile 2-2 berabere kaldığı maçta, Stoke City menajeri Mark Hughes'un Manchester United menajeri Jose Mourinho'ya küfür ettiği iddia edildi. Maç esnasında Mark Hughes'un bulunduğu alana giren Mourinho'yu iten Stoke City menajerinin bu yüzden Mourinho'ya küfür ettiği belirtildi.

İngiltere Premier Ligi'nde Stoke City ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Manchester United'da Jose Mourinho büyük şok yaşadı. Ancak Mourinho'nun yaşadığı şok, maçın berabere bitmesiyle alakalı değildi.

Maç esnasında bir pozisyona itiraz eden Jose Mourinho, Stoke City menajeri Mark Hughes'un bulunduğu alana girdi. Bu ihlal sonrasında Hughes'un, Mourinho'yu itti ve 'F..k off' (S....r git) dediği ve bu küfür sonrasında Mourinho'nun Hughes'un uzattığı eli kabul etmediği iddia edildi.

Manchester United'a yakın kaynaklar bu iddiayı doğrularken, ihlal sonrası Mark Hughes'un hakeme Mourinho'yu saha dışına göndermesi gerektiğini işaret etti.

Maçın ardından konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Mark Hughes, 'Jose'yi ittim çünkü benim teknik alanımdaydı. Belki de bu yüzden elimi sıkmak istemedi. Bu olayın, Jose için olumsuz bir sonuç olarak görülmesi lazım. Belki yanlış bir tepki gösterdi. Ben bu zamana kadar United ile sorunlarımı hep tokalaşarak çözdüm' ifadelerini kullandı.

Mourinho ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı;

'Bu konuda sorulan soruları cevaplamamayı tercih ediyorum çünkü benim hatam gibi görünüyor ve cevaplamam doğru değil. Aptalca şeyler hakkında konuşmuyorum. Aptalca insanlar ve aptalca şeylerle ilgili konuşmak için çok yaşlıyım'

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler