SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Newcastle United 0 - 2 Tottenham

Tottenham, sezonun ilk sınavında Premier League'e geri dönen Newcastle United'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve lige iyi bir başlangıç yaptı.

Premier League’de geçen sezonu 2. sırada noktalayan Tottenham, sezonun ilk maçında Newcastle United’a konuk oldu.

Kyle Walker ve Nabil Bentaleb gibi oyuncularını yüksek bedellerle elinden çıkarmasına rağmen kadrosuna takviye yapmayan Tottenham, oturmuş kadrosuyla sahada yer aldı. Newcastle United mücadelenin ilk 45 dakikasında orta alanı iyi kontrol ederken Tottenham rakip defansı aşmakta zorlandı.

48. dakika karşılaşmanın bir anlamda kırılma anı oldu. Jonjo Shelvey, yerde yatan Dele Alli'nin ayağına basınca hakem İngiliz oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Eksik kalan rakibi karşısında kısa sürede baskı kuran Tottenham, 61'de Dele Alli'nin golüyle öne geçti.

[Manchester United 4 - 0 West Ham United](https://www.mynet.com/manchester-united-4-0-west-ham-united-113788-myspor)

Golden sonra da üstün oyununu sürdüren Londra ekibi, 70. dakikada farkı 2'ye çekti. Ver-kaç paslarla ceza sahası içine kadar süzülen Pochettino'nun takımında ilk golün asistini yapan Christian Eriksen bu kez Ben Davies'e servisi yaptı: 0-2.

Kalan dakikalarda kontrolü elden düşürmeyen ve ev sahibi takımın skora ortak olmasına izin vermeyen Tottenham sezona galibiyetle başladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler