SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Matic Manchester United tişörtü giydi, Fellaini gözden düştü

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Marouane Fellaini'nin kulübü Manchester United'dan ayrılmasını neredeyse kesinleştirecek paylaşım Nemanja Matic'ten geldi! Matic'in Manchester United antrenman tişörtüyle çektiği 'selfie' sosyal medyaya düştü.

Chelsea’nin Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Matic’in ismi bir süredir Manchester United’la anılmakta. Antonio Conte’nin geçen sezon toplamda 40 resmi maçta forma şansı verdiği ancak bu sezon için kadroda düşünmediği Matic’in, eski hocası Jose Mourinho ile buluşmaya sıcak baktığı da söyleniyordu.

Tüm bu söylentilere nokta koyan fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Nemanja Matic’in, Manchester United antrenman tişörtüyle çektiği ‘selfie’ internette dolaşmaya başladı. Geçen sezon Bastian Schweinsteiger’in giydiği 31 numaralı tişörtle çekilen fotoğrafın fotomontaj olduğu iddia edilirken bazı Manchester United taraftarları fotoğrafın doğru olduğunu kanıtlamaya çalışan paylaşımlarda bulundu. Fotoğrafın doğru olduğu düşünülüyor.

Manchester United’ın 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna 40 milyon Pound ödemesi beklenirken; gelecek hafta kesinleşmesi beklenen bu transfer Galatasaray taraftarını da heyecanlandırmakta. United’ın orta saha merkezine yeni bir isim katmış olması Marouane Fellaini’nin United’dan ayrılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler