SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Can'a 186 milyon TL!

Yıldız futbolcu için Liverpool’a yaptığı 40 milyon Euro’luk (160 milyon TL) teklif geri çevrilen Juventus, önerisini 45 milyon Euro’ya (186 milyon TL) yükseltti.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can için Juventus ısrarı sürüyor... 23 yaşındaki futbolcu için Ada ekibine yaptığı 40 milyon Euro’luk (160 milyon TL) teklif reddedilen Siyah-Beyazlılar, teklifini artırdı. Gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmekte kararlı olan Juve’nin orta saha transferi konusundaki en önemli hedefi Emre için önerisini 45 milyon Euro (186 milyon TL) olarak güncellediği bildirildi.

Bayern münih’te görev yaptı

Liverpool’un yeni teklife vereceği cevap merakla beklenirken Emre Can’ın Juventus’a transferine sıcak baktığı konuşuluyor. Liverpool formasıyla 4. sezonunda bulunan Emre Can, geçen dönem çıktığı 40 mücadelede 5 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Ön libero hattında Avrupa’nın sayılı genç yıldızları arasında yer alan Emre, daha önce; Bayern Münih ve Bayer Leverkusen’de forma giymişti.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler