SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego Costa, Atletico Madrid için kulübünü tehdit etti

Beşiktaş taraftarının hayali Diego Costa'nın Atletico Madrid'e transferine izin vermesi için Chelsea'ye baskı yaptığı ve sezon öncesi kampına katılmamakla tehdit ettiği kaydedildi.

Diego Costa hangi takıma gidecek, Beşiktaş'a gelecek mi? Chelsea'de menajer Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği ve Beşiktaş taraftarının transferi için sosyal medya üzerinden pres uyguladığı Diego Costa için İspanya'dan yeni haberler geldi.

AS Gazetesi'nden Manu Sainz, Diego Costa'nın Atletico Madrid'e transferine izin vermesi için Chelsea'ye baskı yaptığını kaydetti.

Brezilya'da tatilini sürdüren Costa'nın, kendisini istemediğini SMS ile bildiren Antonio Conte'yi görmek istememesi nedeniyle yarın (10 Temmuz) başlayacak sezon öncesi kampına katılmak istemediği belirtildi.

ATLETICO MADRID 30 MİLYON EURO ÖNERDİ

FIFA'dan aldığı transfer cezası nedeniyle Ocak ayına kadar yeni oyuncu alamayacak olan Atletico Madrid'in, Diego Costa için Chelsea'ye 30 milyon euro önerdiği, ancak İngiliz ekibinin bu tekliften memnun kalmadığı ifade edildi. Diego Costa'nın da Atletico Madrid'e geri dönmek istediği bilgisi paylaşıldı.

Atletico Madrid'in Diego Costa için Chelsea ile anlaşması durumunda oyuncuyu 6 aylığına başka bir kulübe kiralaması ya da 6 ay futbol oynamaması yönünde karar alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI 3 MİLYONU GEÇTİ

Beşiktaş'ta Pepe'nin transfer sürecinde etkin bir rol oynayan "Come to Beşiktaş" tayfası İspanyol forvet Diego Costa içinde seferber olmuş durumda.

Diego Costa'nın Instagram hesabında yayımladığı fotoğrafların altına "Come to Beşiktaş" yazan taraftarların sayısı 3 milyonu aştı. Taraftarlar arasında başlayan yorum yarışına Türkiye'den ünlü isimlerde dahil oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler