SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United'dan Lukaku’ya 85 milyon euro!

Zlatan Ibrahimovic ile yola devam etmeyecek olan Manchester United, golcü arayışlarını sürdürüyor. Everton'dan Lukaku ile yakından ilgilenen 'Kırmızı Şeytanlar' 85 milyon euro bonservis bedeli ile transferi bitirmeye yakın görünüyor.

Yeni sezonda hem Premier Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir takım kurmayı planlayan Manchester United, Zlatan Ibrahimovic’ten boşalan forvet hattını Everton’ın yıldızı Romelu Lukaku ile doldurmayı planlıyor. BBC Sport’a göre Manchester United, yıldız futbolcunun transferi konusunda Everton ile anlaşma sağlamaya yakın görünüyor. Lukaku’nun transferi Wayne Rooney’in, eski kulübü Everton’a döneceği iddialarını da güçlendiriyor. Yıldız oyuncu Jose Mourinho’nun gelecek planları arasında yer almıyor.

Transfer resmiyete dökülürse Romelu Lukaku yeni sezonun en pahalı transferi olacak. Lukaku’nun menajeri Mino Raiola, Paul Pogba ve Zlatan Ibrahimovic’den sonra Lukaku’yu da Manchester United’a satarak kesesini dolduracak. Jose Mourinho, Chelsea’deki döneminde gönderdiği Lukaku’yu Manchester United’da alarak eşine az rastlanır bir transfer hikayesine imza atacak.

Chelsea’deki döneminde fiziği ve oyunu itibarıyla Didier Drogba’ya benzetilen Belçikalı golcü Lukaku, Maviler’de tutunamayarak 2014 yılında 28 milyon bonservis bedeliyle Everton’a satıldı. Lukaku’nun Chelsea’den gidiş süreci medyada epey yankı bulmuştu. Everton’da forma giyen Lukaku geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’de 25 gol kaydederek sükse yaptı.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler