SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal’den Lacazette’e rekor bonservis bedeli

Londra ekibi Arsenal, tarihi bir transfere imza atıyor. Arsene Wenger yönetiminde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Arsenal, Goal'ün haberine göre Olympique Lyon'dan Alexandre Lacazette'i kulüp rekoru olan 50 milyon Euro'ya transfer etti.

Premier League’de geçen sezon Arsene Wenger yönetimnde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde edemeyen Arsenal, transfer döneminde yıldızlarını korumak istediği gibi kadrosunu da mümkün olduğu kadar güçlendirmek istiyor.

Bu yönde hamleler yapan Londra temsilcisi sezonun bomba transferini gerçekleştirecek. Goal’ün edindiği bilgiye göre Arsenal, Olympique Lyon’un Fransız golcüsü Alexandre Lacazette’i renklerine bağlayacak. 26 yaşındaki oyuncunun Londra’ya uçtuğu öğrenilirken Arsenal’ın transfer için Lyon’a 50 milyon Euro ödeyecek.

[Inter'den Di Maria için çılgın teklif](https://www.mynet.com/interden-di-maria-icin-cilgin-teklif-112073-myspor)

Transfer bu bedelle resmiyet kazandığında ise Lacazette, Arsenal tarihinin en pahalı oyuncusu olacak. Arsenal’de rekoru elinde bulundıran isim 47 milyon Euro ile Mesut Özil.

Kısa zamanda Arsenal ile 5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Lacazette, geçen sezon 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon çıktığı 45 resmi maçta 37 gole imza atmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler