SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City'nin hedefi Dele Alli

Barcelona efsanesi Xavi, Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın, Tottenham forması giyen genç yıldız Dele Alli'yi rekor ücret ödeyerek transfer etmek istediğini söyledi. Xavi,  Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesiyle karşı karşıya olan Manchester City'nin, Tottenham'ın bırakmak istememesine rağmen çok iyi maddi imkanlara sahip olması nedeniyle bu transferi bitirebileceğini belirtti.

İngiliz futbolcu Dele Alli, Real Madrid'in de aralarında bulunduğu bir çok elit takım tarafından takip ediliyor.

Gösterdiği başarılı performansla bu sezon 'Premier Lig'de Yılın Futbolcusu' ödülünü kazanan 21 yaşındaki genç yıldız, Guardiola'nın da hayallerini süslüyor.

Konu hakkında Barcelona'nın efsane oyuncusu Xavi, eski hocası Pep Guardiola ile görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi.

'İngiltere ve Avrupa'nın en iyilerinden'

Xavi, ''Pep, İngiliz futbolcuların transferinin önemli olduğunu vurguladı. Eminim ki bu yaz Avrupa'dan önemli isimleri kadrosuna katacak, ancak Premier Lig'den de oyuncu baktığını biliyorum. Şu anda İngiltere'de ve Avrupa'da en iyi futbolculardan biri de Dele Alli. Çok özel bir oyuncu. Tottenham onu kolay bırakmak istemeyecektir. Ancak City'nin de maddi olanakları oldukça iyi'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi tehlikede

Guardiola, Manchester City'deki ilk sezonunu kupasız kapatmayı garantiledi. FA Cup yarı finalinde Arsenal'e 2-1 kaybeden City, Premier Lig'de de ilk 4 dışında kalıp Şampiyonlar Ligi'nde katılamama tehlikesiyle karşı karşıya.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler