SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Özil'den tarihi Çin itirafı!

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil, Çin'den 115 milyon Euro'luk teklif aldığını ve bunu reddettiğini açıkladı. Mesut Özil, kariyerinin henüz bitme noktasında olmadığını ve Arsenal'de kalarak kupalar kazanmak istediğini söyledi.

Arsenal’daki geleceği arapsaçına dönen Mesut Özil’e Uzak Doğu’dan inanılmaz bir teklif geldi. Alman futbolcuya 5 yıllığına 110 milyon Euro net maaş önerildiği ortaya çıktı.

Özil’in geçen sezon aldığı bu teklifi ise reddettiği dile getirildi. Geçmişte de Çin’den teklif alan yıldız futbolcu teklifi çok abartılı bulduğunu ve reddettiğini açıklamıştı.

Daily Mail’de yayınlanan biyografisinde açıklamalar yapan Özil, “Çinliler benim için 5 seneliğine 115 milyon Euro vermeye hazırlanıyorlardı. Bu tip bir para benim hayal gücümün sınırları dışında. Bu teklifi reddetmem 3 dakikadan az sürdü. Menajerim Erkut beni arıyarak teklifin miktarını söyledi. Kariyerimi bitirme noktasında değilim. Hala Arsenal ile kupalar kazanmak istiyorum dedim. Ne kadar verirlerse versinler Çin’de oynamayacağım. İmkanı yok.”

Mesut Özil’in adı son zamanlarda Fenerbahçe ile de anılıyor.

(Sözcü)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler