SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bournemouth 4 - 3 Liverpool

Premier Lig'in 14. haftasında Bournemouth deplasmanına konuk olan Liverpool, 3-1 öne geçtiği maçı son 15 dakikada yediği 3 golle kaybetti.

Premier Lig'in ikinci haftasında Burnley deplasmanında aldığı yenilgiden sonra 11 hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen Liverpool, Bournemouth deplasmanında uzun süre unutulmayacak bir maçın ardından 4-3 yenildi.

Vitality Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, 20 dakikada Sadio Mane ile öne geçti. Bu golden henüz iki dakika sonra sahneye genç golcü Divock Origi çıktı ve skoru 2-0 yaptı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Liverpool için tehlike çanları 56. dakikada çalmaya başladı. Kazanılan penaltıda Callum Wilson hata yapmadı ve farkı bire indirdi. Liverpool 64. dakikada Emre Can ile farkı tekrar ikiye çıakrdı. Türk asıllı Alman orta saha, Mane'nin asistinda şık bir vuruşla topu ağlara yolladı. Bournemouth'un rüya geri dönüşü 76. dakikada başladı. Maçın adamı Fraser farkı bire indiren isimdi. Bu golden yalnızca üç dakika sonra Cook skoru eşitleyen golü attı. Maçın berabere biteceği düşünülürken, 90+3. dakikada Cook'un ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Karius topu sektirdi ve Ake altı pasta topu tamamlayarak takımına unutulmaz bir zafer kazandırdı.

Bournemouth bu galibiyetle puanını 18'e çıkarırken, Liverpol 30 puanda kaldı ve haftayı üçüncü sırada tamamladı. Klopp'un öğrencilerinin lider Chelsea ile 4 puan farkı bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler