SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City 1 - 3 Chelsea

Premier Lig'in 14. haftasında Chelsea, deplasmanda Manchester City'i 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+6. dakikasında oyun karıştı ve City'de Aguero ile Fernandinho kırmızı kart gördü.

Premier Lig'de haftanın sonun merakla beklenen karşılaşmasında Chelsea, geriye düştüğü maçta Manchester City'i 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Manchester City mücadeleye Bravo, Stones, Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Gundogan, Navas, Sane, Silva, De Bruyne, Aguero ilk 11'i ile başladı.

Konuk ekip Chelsea ise, Courtois, Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard 11'i ile sahada yer aldı.

Taraftar desteğini arkasına alan Manchester City, mücadeleye etkili başladı. Ancak ev sahibin aradığı gol Chelseali oyuncuların ayapından geldi. 45. dakikda sağ kanattan yapılan ortaya ayak koyan Gary Cahill, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı ve ilk yarı City'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Diego costa sazı eline aldı. 60. dakikada rakip ağları havalandıran İspanyol yıldız, 70. dakikada Willian'ın attığı golün pasını veren isim oldu.

Son bölümde Manchester City, baskı kurup tüm hatlarıyla rakip kalede gol aradı ve savunmasında büyük boşluklar verdi. 90. dakikada gelişen hızlı hücumda Eden Hazard kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Belçikalı yıldız farkı 2'ye çıkaran golü attı.

90+6'da Manchester City'de Sergio Aguero ve Fernandinho kırmızı kart gördü.

+6 dakika uzatma oynanan maçta başka gol olmadı ve mücadele 3-1 Chelsea galibiyeti ile sona erdi.

Bu skorun ardından Chelsea 34 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Manchester City ise 30 puanda kaldı.

Chelsea bu galibiyetle 6 yıl aradan sonra 8 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler