SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City 1 - 1 Southampton

Premier Lig'in 9. hafta mücadelesinde Manchester City, sahasında Southampton ile 1-1 berabere kaldı.

Manchester City fırsat tepti... Zirve yarışında Arsenal'in puan kaybettiği haftada City, sahasında Southampton'u geçemedi.

Konuk ekipte Nathan Redmond, 27. dakikada Manchester City ağlarını havalandırdı ve Etihad Stadyumu'nu sessizliğe boğdu. Redmond'un attığı bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. 0-1.

Mücadelenin ikinci yarısında Manchester City, büyük taraftar desteğini de alarak rakip kaleyi abluka altına aldı. Bu baskılı oyunun neticesinde City, 55. dakikada Sane'nin asistinde Iheanacho ile golü buldu. 1-1.

Kalan dakikalarda rakibine karşı büyük bir üstünlük kuran City, oyunu rakip ceza alanının içine yığdı ancak Southampton savunması etten duvar ördü ve rakibine 2. gol iznini vermedi.

[Oleksandria 1 - 1 Dynamo Kiev](https://www.mynet.com/oleksandria-1-1-dynamo-kiev-102295-myspor)

Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu skorla Manchester City 20 puana yükseldi ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Southampton ise puanını 13'e yükseltti.

Manchester City, İspanyol teknik adam Pep Guardialo yönetiminde çıktığı 15 maçta ilk kez ilk yarıyı isabetli şut üretemeden tamamladı. Ayrıca 45 yaşındaki Guardiola, Mart 2009'dan bu yana ilk defa tüm kulvarda üst üste beş maçta galibiyet sevinci yaşayamadı.

Ligdeki son 3 maçını kazanamayan Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son 2 karşılaşmasında ise Celtic ile 3-3 berabere kalmış, Barcelona'ya ise 4-0 yenilmişti.

Guardiola'nın öğrencileri, 26 Ekim Çarşamba günü Lig Kupası 4. tur maçında Manchester United, 29 Ekim Cumartesi günü de ligde West Bromwich ile karşı karşıya gelecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler