SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho'nun Emre Can ile imtihanı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda perşembe günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Manchester United, Anfield Road Stadı'nda Liverpool ile karşılaştı. Karşılaşma esnasında ve sonunda ilginç anlar yaşandı...

İlk 30 dakikada ürkek bir görüntü sergileyen ve ayağında top tutmakta zorlanan ve sürekli geriye pas yapan Emre Can'a Liverpool taraftarları tepki gösterdi.

Maçın geri kalanında oyun stilini değiştiren ve daha çok hücuma çıkan Emre Can bir de gol pozisyonu bulduğu maçta taraftarın gönlünü almayı başardı.

Bu arada maç sonrası basın toplantısında konuşan Jose Mourinho, Emre Can'ın ismini bir türlü telaffuz edemedi. Emre'nin soyadını önce 'Ken' sonra 'Çan' diye telaffuz eden Mourinho'nun imdadında bir muhabir yetişti. Ancak muhabir de Emre'nin soyadını yanlış telaffuz etti.

Mourinho toplantıda ayrıca Premier Lig yönetimine teşekkür ederek 'Perşembe günü Fenerbahçe'yle maçımız var ve bize Pazartesi günü maç oynattınız. Ayrıca Fenerbahçe maçının ardından oynayacağımız Chelsea maçını da Pazartesi günü yerine Pazar gününe koydukları içinde teşekkür ediyorum' diyerek imalı açıklamalar yaptı.

Geçen yılın Ocak ayında Mourinho Chelsea'nin başındayken oynanan Chelsea - Liverpool maçında Emre Can, Mourinho'nun üzerine yürümüştü. Araya bugün Fenerbahçe formasını giyen Skrtel girmişti.

Liverpool'dan Emre Can, 11. dakikada ayağına kasıtlı olarak basan Diego Costa'nın üzerine yürümeye çalıştı. Bu sırada Türk asıllı yıldızı tahrik etmek isteyen Mourinho'ya, Liverpool tarafından sert tepki geldi.

Emre Can da kendisine hareketler yapan Mourinho'nun üzerine yürüdü. Daha sonrasında hakemler araya girerek olayın daha fazla büyümesine engel olmuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler