SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal 3 - 2 Swansea

Premier Lig'in 8. haftasında Swansea'yi 3-2 yenerek üst üste 6. galibiyetini alan Arsenal, lider Manchester City ile puanlarını eşitledi.

Premier Lig'in 8. haftasında yeni teknik direktörü Bob Bradley ile ilk maçına çıkan Swansea'yi konuk eden Arsenal, rakibini 3-2 mağlup etti ve ligde üst üste 6. maçından da 3 puanla ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 26 ve 33. dakikada Theo Walcott'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Bu sezona çok iyi bir başlangıç yapan yıldız futbolcu 9. maçında 6 gol, 3 asiste ulaşarak Arsene Wenger'in kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı.

[Chelsea 3 - 0 Leicester City](https://www.mynet.com/chelsea-3-0-leicester-city-101967-myspor)

Yediği 2 gole rağmen oyundan düşmeyen Swansea City'de Sigurdsson, 38. dakikada farkı bire indirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi. 2-1.

İkinci yarıda oyuna baskılı başlayan Arsenal 57. dakikada Alexis'in asistinde Mesur Özil ile sokru 3-1'e getirdi. Swansea tekrar iki farkla geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı ve 66. dakikada Baston ile skoru 3-2'ye getirdi.

70. dakikada Granit Xhaka'nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından son 20 dakikada Arsenal zorlu anlar yaşadı ancak skoru korumayı başaran ev sahibi ekip maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi.

[Barcelona 4 - 0 Deportivo](https://www.mynet.com/barcelona-4-0-deportivo-101975-myspor)

Arsenal bu galibiyetin ardından puanını 19'a yükseltti ve lider Manchester City'nin ardından averajla 2. sıraya yükseldi. Küme düşme hattında bulunan Swansea ise 4 puanda kaldı.
Günün diğer maçlarında alınan skorlar şöyle:

Bournemouth 6 - 1 Hull City
Stoke City 2 - 0 Sunderland
West Bromwich 1 - 1 Tottenham

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler