SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool - Manchester United maçı ne zaman? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 8. hafta dev kapışmaya sahne olacak. Liverpool, Anfield Stadı'nda Manchester United'ı konuk edecek.

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Anfield Stadı'nda Manchester United ile 8. hafta mücadelesinde karşılaşacak.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde son dört haftada sadece bir galibiyet alabilen Manchester United, 17 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Liverpool ile karşılaşacak ve zorlu bir viraja girecek. 18 günde 5 karşılaşmaya çıkacak olan Manchester United, bu 18 günlük zaman dilimnde UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile 2 kez karşı karşıya gelecek.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Manchester United, 7 maçın ardından topladığı 13 puanla 6. sırada yer alıyor.

Teknik direktörlüğünü Jurgen Klopp'un yaptığı Liverpool, 16 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Liverpool - Manchester United maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Liverpool - Manchester United mücadelesi 17 Ekim Pazartesi günü saat 22:00'de Lig TV 3'ten canlı yayınlanacak.

MANCHESTER UNITED'IN ZOR FİKSTÜRÜ

Manchester United, Liverpool maçı ile birlikte zorlu bir maç periyoduna girecek. Kırmızı Şeytanlar, 7 gün içerisinde Liverpool Fenerbahçe ve Chelsea ile karşı karşıya gelecek.

17 Ekim 22:00 Liverpool - Manchester United
20 Ekim 22:05 Manchester United - Fenerbahçe
23 Ekim 18:00 Chelsea Manchester United
29 Ekim 17:00 Manchester United - Burnley
3 Kasım 21:00 Fenerbahçe - Manchester United

MAÇIN HAKEMİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Liverpool-Manchester United maçına Manchester kentinde yaşayan bir hakemin atanması tartışmalara neden oldu.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde son dört haftada sadece bir galibiyet alabilen Manchester United'ın pazartesi günü deplasmanda Liverpool ile oynayacağı kritik maça Manchester kentinde yaşayan Anthony Taylor'ın atanmasına Liverpool taraftarları ve eski hakemler tepki gösterdi.

Kimsenin Taylor'ın dürüstlüğünü sorgulamadığını belirten eski hakemlerden Keith Hackett, maçta yanlış giden bir şeyler yaşanması halinde bunun telafi edilemeyebileceğini savundu.

Manchester'da doğan ve Old Trafford Stadı'na 10 kilometre uzaklıkta yaşayan Taylor, Ulusal Lig'de mücadele eden Altrincham takımını destekliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler