SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

West Ham United 1 - 1 Middlesbrough

Premier Lig'in 7. haftasında Gökhan Töre'nin ilk 45 dakika oynadı maçta West Ham United, sahasında Middlesbrough ile 1-1 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig'in 7. hafta mücadelesinde West Ham United, Middlesbrough ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

İlk devre genellikle orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

[Swansea City 1 - 2 Liverpool](https://www.mynet.com/swansea-city-1-2-liverpool-101383-myspor)

İkinci yarıya hızlı başlayan Middlesbrough, Stuani ile 51. dakikada 1-0 öne geçti. Ancak bu gole West Ham'ın yanıtı gecikmedi. Fransız yıldız Dimitri Payet, ceza alanında 3 oyuncuyu geçerek mükemmel bir gol attı ve skoru 1-1'e getirdi.

Milli oyuncu Gökhan Töre, mücadeleye ilk 11'de başladı ve ilk 45 dakika boyunca sahada kaldı. Töre, ikinci yarıda yerini Zaza'ya bıraktı.

Bu sezon tarihin en kötü başlangıcını yapan West Ham United, 4 hafta aradan sonra ilk kez puan aldı ve ligde 4 puana yükseldi. Middlesbrough da 3 maçlık mağlubiyetin ardından 1 puan alarak puanını 6'ya yükseltti.

[Hull City 0 - 2 Chelsea](https://www.mynet.com/hull-city-0-2-chelsea-101392-myspor)

Premier Lig'in 8. haftasında West Ham deplasmanda Cyristal Palace ile karşı karşıya gelecek. Middlesbrough ise sahasında Watford'u konuk edecek.

Premier Lig'de günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Swansea City 1 - 2 Liverpool
Sunderland 1 - 1 West Bromwich
Watford 2 - 2 Bournemouth

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler