SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United 4 - 1 Leicester City

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakiplerinden Manchester United, Premier Lig'in 6. haftasında son şampiyon Leicester City'i 4-1 mağlup etti ve 3 maçlık mağlubiyetin ardından sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Manchester United, son şampiyona patladı... Oynadığı son 3 maçı da kaybeden Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'in 6. haftasında Leicester City'i ilk yarıda bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti. Sezon öncesi rekor bir ücretle transfer edilen Pogba, İngiliz ekibindeki ilk golünü attı.

Mütevazi kadrosu ile geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve tüm dünyada ses getiren Leicester City ise, bu sezon hayal kırıklığı yaratıyor.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, İlk golünü 22. dakikada Chris Smalling ile buldu. Baskılı oyununu devam ettiren ManU, 37'de Juan Mata, 40'ta Rashford ve 42'de Pogba ile skoru 4-0'a getirdi ve soyunma odasına da 4 farklı üstünlükle gitti.

Mücadelenin ikinci devresinde daha rahat bir oyun sergileyen Manchester United, rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 60. dakikada Demarai Gray ile skoru 4-1'e getiren Leicester City, farkı kapatmak için rakip kaleye yüklenmeye çalışsa da mücadelede başka gol bulamadı ve ManU sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu skorun ardından Manchester United puanını 12'ye yükseltti ve 3. sıraya yükseldi. Leicester City ise 7 puanda kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, 20 Ekim'de Old Trafford'ta Manchester United'ın konuğu olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler