SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal - Chelsea maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Premier Lig'de haftanın zorlu maçında Arsenal, Chelsea'yi konuk edecek. 24 Eylül Cumartesi oynanacak mücadele 19:30'da başlayacak ve LİG TV 3'ten canlı yayınlanacak.

Premier Lig'de 6. haftanın maçı bir Londra derbisi... Lige 3'te 3 ile başlayan Chelsea, 5 maç sonunda 10 puanda ve averajla rakibi Arsenal'in hemen arkasında 5. basamakta yer alıyor.

[Manchester United - Leicester City maçı ne zaman? Hangi kanalda?](https://www.mynet.com/manchester-united-leicester-city-maci-ne-zaman-hangi-kanalda-101053-myspor)

ARSENAL - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Emirates Stadı'nda 24 Eylül Cumartesi günü oynanacak maç TSİ 19:30'da başlayacak ve LİG TV 3'ten yayınlanacak. Bu zorlu mücadeleyi Michael Oliver yönetecek.

Arsenal'de sakat oyuncuların sayısı azalıyor. Mertesacker, Jenkinson ve Welbeck bu maçta da forma giyemeyecek. Giroud ve Ramsey'in ise maça yetişme ihtimalleri var. Chelsea'de ise kaptan John Terry çalışmalara başladı ve bu maçta forma giyme ihtimali yüksek.

ARSENAL VE CHELSEA ARASINDAKİ SON MAÇLAR
İki ekip arasında oynanan son 6 maçta galibiyetlerde Chelsea 4-1 önde. Lig'de geçen sezon oynanan 2 maçı da Chelsea kazanmıştı. Chelsea son 8 maçta rakibinden sadece 1 maçta toplam 1 gol yedi. Arsenal'in tek galibiyeti geçen sezon öncesi oynanan Community Shield maçı. Bu yenilgi Chelsea'nin rakibine son 11 maçtaki tek yenilgisi.

Chelsea'nin son 11 lig maçının 9 tanesi 2,5 gol üstü bitti. Arsenal'de ise son 7 lig maçının 6 tanesi 2,5 gol üstü sonuçlandı. İki ekip arasındaki son 5 maç ise 2,5 gol altı bitti. Wenger'in ekibi ligde son 15 maçta sadece tek yenilgi aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler