SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1461 Trabzon – Giresunspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig 15. hafta maçında 1461 Trabzon ile Giresunspor karşı karşıya gelecek, maç canlı yayınla TRT Spor ekranlarında olacak.

1461 Trabzon ile Giresunspor, PTT 1.Lig 15.hafta maçında karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor ekranlarından izlenebilecek. PTT 1.Lig’in üst sıralarında yer alan Giresunspor ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 1461 Trabzon’un karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak maçta hakem Erkan Engin düdük çalacak. Engin’in yardımcılıklarını Emre Suna ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. TRT Spor canlı yayınla izlenebilecek 1461 Trabzon - Giresunspor maçı büyük bir heyecana sahne olacak.

Teknik direktörlüğünü Hamdi Zıvalıoğlu’nun yaptığı 1461 Trabzon, ligde topladığı 14 puanla 15.sırada yer alıyor. Bu sene istediği gibi bir performans gösteremeyen 1461 Trabzon ligde alt sıralara geriledi. Galibiyete hasret kalan Karadeniz ekibi, evinde son 3 maçtır, toplamda da 6 maçtır kazanamıyor. Ligde geçen hafta Göztepe deplasmanına giden 1461 Trabzon, 1-0 mağlup olarak evine eli boş döndü. Takımın en golcü oyuncuları Arquin ve Batuhan Artarslan bu maçta da taraftarların gol umudu olacak.

Konuk Giresunspor ise Erkan Sözeri yönetiminde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. 24 puan kazanarak PTT 1.Lig’in üçüncü sırasında bulunan Konyaspor, geçtiğimiz hafta Boluspor’u konuk etmişti. Rakibini gol yağmuruna tutan Giresunspor maçı 5-1 kazanmış ve galibiyet serisine devam etmişti. Ligde oynadığı son 5 maçı da kazanan Giresunspor maçı kazanması halinde liderlik koltuğuna oturabilir. Hücumda Vedat Muriqi’nin muhteşem performansı da göz kamaştırıyor. Ligde 9 gole imza atan Arnavut futbolcu PTT 1.Lig’in flaş isimlerinden biri oldu.

1461 TRABZON - GİRESUNSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 13:30

HAKEM: Erkan Engin

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler