SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa – Torku Konyaspor maçı canlı yayınla Lig Tv’de

Süper Lig 15.hafta maçında Kasımpaşa ile Torku Konyaspor karşı karşıya gelecek, maç canlı yayınla Lig Tv ekranlarında olacak.

Kasımpaşa ile Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 15.hafta maçında karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla Lig Tv ekranlarından izlenebilecek. Süper Lig’in üst sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinin sonucu merakla bekleniyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak maçta hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen yapacak. Lig Tv canlı yayınla izlenebilecek Kasımpaşa – Torku Konyaspor maçı büyük bir heyecana sahne olacak.

Teknik direktörlüğünü Rıza Çalımbay’ın yaptığı Kasımpaşa ligde topladığı 23 puanla altıncı sırada yer alıyor. Bu sene iyi bir performans gösteren Kasımpaşa, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hattının yakınlarında bulunuyor. Ligde oynadığı son maçta Osmanlıspor deplasmanına giden Kasımpaşa, Tunay Torun’un attığı golle sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmıştı. Kasımpaşa, Konyaspor ile oynadığı sekiz lig maçının tamamında rakibine gol atmayı başardı. Son 10 haftada yalnızca bir kez yenilerek çok iyi bir seri yakalayan Kasımpaşa’nın gol ayakları Eren Derdiyok ve Oscar Scarione olacak.

Konuk Torku Konyaspor ise Aykut Kocaman yönetiminde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. 23 puan ve averajla Spor Toto Süper Lig’in yedinci sırasında bulunan Konyaspor, geçtiğimiz hafta Antalyaspor’u konuk etmişti. Gol düellosu şeklinde geçen maçı Mbamba, Bajic ve Ali Çamdalı’nın golleriyle 3-2 kazanan Konyaspor, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Hücum hattında Alban Meha, Samuel Holmen ve Traore’den büyük katkı alan Konyaspor’un bu zorlu deplasmanda neler yapacağı merak konusu.

KASIMPAŞA – TORKU KONYASPOR

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 13:30

HAKEM: Sarper Barış Saka

YAYIN: Lig Tv

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler