SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka – Tekirdağspor maçı canlı yayınla A Spor’da

Türkiye Kupası heyecanı canlı yayınlarla A Spor’da yaşanıyor. Karşıyaka - Tekirdağspor maçı canlı yayınla A Spor kanalından izlenebilecek.

Türkiye Kupası 3.Eleme Turu maçı Karşıyaka – Tekirdağspor, canlı yayın ile A Spor kanalından ekranlara geliyor. Türkiye Kupası heyecanı A Spor canlı yayınlarıyla sürüyor. A Spor canlı yayın akışında bugün Karşıyaka - Tekirdağspor maçı bulunuyor. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetecek. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşma saat 15:30’da başlayacak.

PTT 1.Lig’de mücadele eden Karşıyaka, ligde topladığı 12 puanla 16.sırada yer alıyor. Teknik direktörlüğünü Kemal Özdeş’in yaptığı İzmir ekibi, Türkiye Kupası’nda da gruplara kalmak amacında. Bir önceki turda Kurtalanspor’la karşılaşan ve rakibini deplasmanda 0-3 mağlup ederek tur atlayan Karşıyaka, ligde oynadığı son maçta sahasında Denizlispor’a kaybetmişti. Karşıyaka geçen sezon bu kupada henüz 2.turda Altay’a elenmekten kurtulamamıştı.

Konuk Tekirdağspor ise güçlü rakibi karşısında bir sürpriz yapma amacında. 1967 yılında kurulan Trakya ekibinde teknik direktör görevini Kaya Tevfik Saygılı yürütüyor. 3.Lig 1.Grup’ta mücade eden Tekirdağspor, ligde topladığı 25 puanla 6.sırada yer alıyor ve bir üst lige yükselme mücadelesi veriyor. Türkiye Kupası’nda deplasmanda Maltepespor’u eledikten sonra sahasında Orduspor’u da mağlup eden Tekirdağspor, Karşıyaka’yı da elemesi halinde gruplara kalacak.

KARŞIYAKA – TEKİRDAĞSPOR

STAT: İzmir Atatürk

SAAT: 15:30

HAKEM: Yasin Kol

YAYIN: A Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler