SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor - Uşakspor maçı canlı yayınla A Spor’da

Türkiye Kupası heyecanı canlı yayınlarla A Spor’da. Bursaspor - Uşakspor maçı canlı yayınla A Spor kanalından izlenebilecek.

Türkiye Kupası 3.Eleme Turu maçı Bursaspor – Utaş Uşakspor, canlı yayın ile A Spor kanalından ekranlara geliyor. Türkiye Kupası heyecanı A Spor canlı yayınlarıyla sürüyor. A Spor canlı yayın akışında bugün Bursaspor - Uşakspor maçı bulunuyor. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Cihad Sizer yönetecek. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşma saat 18:00’de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Bursaspor’da, geçtiğimiz hafta Kayserispor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılmıştı. Sağlam’ın yerine teknik sorumluluk görevine Ersel Uzgur getirildi. Ersel Uzgur’un takımın başında çıkacağı ilk maçta, rakip Türkiye Kupası’nda Utaş Uşakspor.

Harun Aydoslu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Uşakspor ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. Büyük bir sürprize imza atarak 3.Eleme Turu’na kadar yükselen Utaş Uşakspor, Türkiye Kupası’nda Eğirdirspor, Sandıklıspor ve Bayrampaşa’yı elemeyi başardı. Utaş Uşakspor’un amacı bu maçta da Bursaspor’u mağlup ederek büyük bir sürprize imza atmak.

BURSASPOR – UTAŞ UŞAKSPOR

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 18:00

HAKEM: Cihad Sizer

YAYIN: A Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler