SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor – Osmanlıspor maçı canlı yayınla Lig Tv 2’de

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor – Osmanlıspor maçı canlı yayın ile Lig Tv 2’den izlenebilecek. Antalyaspor – Osmanlıspor maçı heyecanı Lig TV 2 canlı yayın ile yaşanacak.

Süper Lig’de Antalyaspor – Osmanlıspor maçı canlı yayın ile Lig Tv 2 kanalından izlenebilecek. Spor Toto Süper Lig 13.hafta maçında Antalyaspor ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Hakem Hakan Ceylan’ın yöneteceği karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Ligin orta sıralarında yer alan iki takımın mücadelesi Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

ANTALYASPOR GALİBİYETE HASRET

Ligde oynadığı son 4 maçta da galip gelemeyen Antalyaspor, ligde 16 puanla 10.sırada yer alıyor. En son galibiyetini Bursaspor deplasmanında alan Antalyaspor, ligde geçen hafta Galatasaray deplasmanından 3-3’lük skorla döndü. Teknik direktörlüğünü Yusuf Şimşek’in yaptığı Antalyaspor’da bu maç öncesi kadroda büyük değişikliklere gidildi. Antalyaspor’da sakat Can Arat ve cezalı Ömer’in yanı sıra Kadir, Kvesic, M’bolhi, Guilherme, Ahmet Aras, Emre Akbaba maç kadrosunda yer almadı. Ligde 10 golü bulunan ve gol krallığı adaylarından biri olan Eto’o’nun yine ilk 11’de başlaması bekleniyor.

ANTALYASPOR: Fornezzi, Celustka, Lokman, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Zeki Yıldırım, Sezer Badur, Lazerevic, Diarra, Makoun, Eto’o

OSMANLISPOR YÜKSELİŞ AMACINDA

Konuk ekip Osmanlıspor ise ligde oynadığı son maçta sahasında Rizespor’a 0-1 kaybetti. Son altı maçın beşini kaybeden Osmanlıspor, yeniden yükselişe geçme amacında. Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri ligde 14 puanla 12.sırada bulunuyor. Uzun bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Pierre Webo’nun bu maç öncesi antrenmanlara katılması takımda büyük bir sevinç yaratırken, teknik direktör Akçay’ın henüz maç formu bulunmayan Webo’yu riske etmesi beklenmiyor.

OSMANLISPOR: Artur Moraes, Tiago Pinto, Avdija Vrsajevic, Lukasz Szukala, Uğur Demirok, Umar Aminu, Musa Çağıran, Badou Ndiaye, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan,Serdar Deliktaş

STAT: Akdeniz Üniversitesi

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv 2

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler