SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Skenderbeu maç özeti ve önemli anları

Beşiktaş - Skenderbeu maç özeti ve önemli anları Mynet sayfalarında. Beşiktaş Skenderbeu maçı nefesleri kesti, temsilcimiz maçtan 3 puanla ayrıldı. İşte maç özeti ve önemli anları...

Beşiktaşlı taraftarların merak ettiği Beşiktaş – Skenderbeu maç özeti ve önemli anları Mynet Spor sayfalarında. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Skenderbeu karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı. Dün akşam oynanan Beşiktaş Skenderbeu maçı siyah-beyazlı ekibin zaferiyle sonuıçlandı. Beşiktaş, Skenderbeu karşısında Cenk Tosun’un golleriyle güldü. Maç özeti ve önemli anları haberimizde. Bu sonuçla gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaj elde eden Beşiktaş, son maçta Sporting Lizbon karşısında bir puan dahi alması halinde bir tüst tura yükselecek.

BEŞİKTAŞ - SKENDERBEU MAÇ ÖZETİ (1.DEVRE)

Beşiktaş grubun en zayıf halkası olarak gösterilen rakibi karşısında sahaya yıldızlarından yoksun çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş; Mario Gomez, Quaresma ve Olcay gibi yıldız oyuncuları dinlendirdi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya Beşiktaş hızlı başladı.

Beşiktaş ilk 5 dakika itibariyle iki pozisyon buldu. Skenderbeu’nun savunmada yaptığı hata sonrası topu kapan Cenk Tosun’un 3.dakikada çektiği şut auta gitti. Bu pozisyondan bir dakika sonra savunma arkasına sarkan Oğuzhan’ın ceza alanına doğru attığı pasta Cenk’ten önce son anda savunma araya girdi.

13.dakikada Skenderbeu savunmadan hızlı çıkarak tehlike yarattı. Beşiktaş ceza sahasına yönlendirilen uzun topla buluşan Salihi ceza alanına girdi ve kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Salihi’nin vuruşu az farkla auta gitti.

Beşiktaş’ın aradığı gol 35.dakikada geldi. İsmail’in sol kanattan yaptığı orta sonrası topa kafayı vuran Cenk Tosun, siyah-beyazlıları 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ - SKENDERBEU MAÇ ÖZETİ (2.DEVRE)

İkinci yarıda da Beşiktaş etkili oyununu sürdürdü. 47.dakikada Oğuzhan’ın pasıyla ceza alanına giren Cenk Tosun şutunu çekti. Arnavutluk temsilcisinin kalecisi Shehi topu güçlükle kornere çıkardı.

52.dakikada Beşiktaş gole yine çok yaklaştı. Kullanılan korner atışı sonrası arka direkte topla buluşan Tosic bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ama kaleci Shehi’yi geçemedi.

69.dakikada Cenk Tosun zor olanı yaptı. Beşiktaş hızla kontraya çıkarken ileri uçta topla buluşan Gökhan Töre; topu sol kanattaki Tosic’e gönderdi. Tosic’in yaptığı orta altı pasta Cenk Tosun’la buluştu. Fakat golcü oyuncu topu kaleye gönderemedi ve Beşiktaş ikinci golden oldu.

Beşiktaş, ikinci yarıda rakip sahada daha fazla boşluk buldu. Bunun sonucunda da ikinci gol geldi. 78.dakikada hızlı gelişen atakta Gökhan Töre arka direkte bekleyen Quaresma’yı gördü. Portekizli yıldız boş durumda olan Cenk’e pas verdi. Cenk de bu pası gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler