SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Molde – Fenerbahçe maç özeti ve önemli anları

Molde – Fenerbahçe maç özeti ve önemli anları Mynet sayfalarında. Molde Fenerbahçe maçı nefesleri kesti, temsilcimiz Norveç deplasmanından zaferle döndü. İşte maç özeti ve önemli anları...

Fenerbahçeli taraftarların merak ettiği Molde Fenerbahçe maç özeti ve önemli anları Mynet Spor sayfalarında. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Norveç deplasmanından zaferle döndü. Dün akşam oynanan Molde Fenerbahçe maçı sarı-lacivertli ekibin zaferiyle sonuıçlandı. Fenerbahçe, Molde deplasmanında Fernandao ve Ozan Tufan’ın golleriyle güldü. Maç özeti ve önemli anları haberimizde. Bu sonuçla gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, son maçta Celtic karşısında bir puan dahi alması halinde bir tüst tura yükselecek.

MOLDE – FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ (1.DEVRE)

Norveç’te soğuk ve yağmurlu bir havada yapılan başlama düdüğünün ardından maçın ilk 10 dakikalık bölümünde iki takım da birbirini tarttı. Temsilcimiz Fenerbahçe ilk dakikalarda uzaktan şutlarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Buna rağmen gole ilk yaklaşan taraf Molde oldu.

11.dakikada Hussain’in şutunu kaleci Fabiano güçlükle kornere çeldi.

19.dakikada sağ kanattan kazanılan korner vuruşu sonrası, yapılan ortaya Souza kafa vurdu. Top kaleci Horvath’ın ellerinde kaldı.

24.dakikada Molde serbest vuruş kullandı. Ortayı engellemek isteyen Gökhan’ın ters vuruşu az daha ağlarla buluşacaktı ki Fabiano çevikliğini konuşturdu ve topu çizgiden çıkardı.

Molde’nin genç yeteneği Svendsen 39.dakikada şansını uzaklardan denedi. Genç futbolcusunun sert şutu üst direkte patladı. İlk yarı golsüz sona erdi.

MOLDE – FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ (2.DEVRE)

47.dakikada Hasan Ali ortaladı, topa kafayı Fernandao vurdu. Brezilyalı golcünün kafa vuruşu auta gitti.

58.dakikada Norveç ekibi gole çok yaklaştı. El Younoussi topu sol kanattan çalımlarla getirdi, ceza alanı dışından kaleyi görür görmez şut çekti. Top az farkla dışarı çıktı.

68.dakikada maçın ilk golü geldi. Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk’un güzel ortasında arka direkte topla buluşan isim golcü Fernandao oldu. Brezilyalı yıldız düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 0-1

Skoru 84.dakikada Ozan Tufan belirledi. Volkan’ın savunma arkasına gönderdiği topa Fernandao dokundu. Kaleciden seken topa yetişen Ozan Tufan oldu. Genç yıldız topu boş kaleye gönderdi. 0-2

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler