SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Molde - Fenerbahçe maçı canlı yayınla TRT 1’de

Molde Fenerbahçe karşılaşması canlı yayın ile TRT 1 kanalından izlenebilecek. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin Molde mücadelesi saat 22:05’te başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu karşılaşması Molde - Fenerbahçe maçı canlı yayın ile TRT 1 kanalından izlenebilecek. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi macerası sürüyor. Fenerbahçe bu akşam Norveç ekibi Molde takımını konuk edecek. Saat 22:05’te başlayacak ve Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Çek hakem Miroslav Zelinka düdük çalacak. Fenerbahçe’nin kazanması halinde gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayacağı karşılaşmanın canlı yayını TRT 1 kanalında yer alacak. Mücadele aynı zamanda MYNET Canlı Anlatım sayfalarından da dakika dakika takip edilebilecek.

FENERBAHÇE İÇİN KRİTİK VİRAJ

Vitor Pereira yönetiminde Spor Toto Süper Lig’de lider Beşiktaş’ı yakından takibini sürdüren sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde de gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaja sahip. Bitime iki maç kala 5 puanla grupta ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, bu maçı kazanması halinde gruptan çıkma yolunda dev bir adım atacak. Raul Meireles ve Caner Erkin’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşma öncesi nefesler tutuldu. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz deplasman maçında yalnızca bir galibiyet alabildi.

GOL UMUDU YİNE FERNANDAO

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin gol yollarındaki en büyük kozu Fernandao oldu. Sarı-lacivertli ekibin bu turnuvada attığı dört gölün üçünü kaydeden Fernandao takımının başarısında büyük rol oynadı. İki takım arasında İstanbul’da oynanan maçı Molde 1-3 kazanmış ve hanesine üç puan yazdırmıştı. Deplasmanlarda savunma sıkıntıları çeken Fenerbahçe, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son yedi maçın altısında kalesini gole kapatamadı.

TRT 1’DEN CANLI YAYIN

Zorlu karşılaşma şifresiz yayınla izlenebilecek. Molde – Fenerbahçe canlı yayın açık kanaldan seyircilere ulaşacak. Norveç’te oynanacak karşılaşma TRT 1 canlı yayın ile şifresiz izlenebilecek. Maçın canlı anlatımı da MYNET Canlı Anlatım sayfalarında yer alacak.

MOLDE – FENERBAHÇE

STAT: Aker

SAAT: 22:05

HAKEM: Miroslav Zelinka

YAYIN: TRT 1

MOLDE: Horvath, Linnes, Vegard Forren, Tivio, Rindaroy, Hestad, Hussain, Singh, E. Hestad, Kamara, Elyounoussi

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Alper Potuk, Luis Nani, Robin van Persie

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler