SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş – Skenderbeu maçı canlı yayınla Tivibu Spor’da

Beşiktaş Skenderbeu karşılaşması canlı yayın ile Tivibu Spor kanalından izlenebilecek. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş’ın Skenderbu mücadelesi saat 20:00’de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu karşılaşması Beşiktaş – Skenderbeu maçı canlı yayın ile Tivibu Spor kanalından izlenebilecek. Temsilcimiz Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi macerası sürüyor. Beşiktaş bu akşam Arnavutluk ekibi Skenderbeu Korçe takımını konuk edecek. Saat 20:00’de başlayacak ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Beşiktaş’ın kazanması halibde gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayacağı karşılaşmanın canlı yayını Tivibu Spor kanalında yer alacak. Tivibu platformunda bulunan Tivibu Spor’un şifreli yayını sadece ilgili platformun abonelerine açık olacak. Mücadele aynı zaman MYNET Canlı Anlatım sayfalarından da dakika dakika takip edilebilecek.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKMAYA ÇOK YAKIN

Şenol Güneş yönetiminde Spor Toto Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden ve liderlik koltuğunda oturan Kara-Kartal, UEFA Avrupa Ligi’nde de gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaja sahip. Bitime iki maç kala grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş bu maçı kazanması halinde bir üst tura bir adım daha yaklaşacak. Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş Avrupa Ligi'nde grup aşamalarında oynadığı son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi.

ARNAVUTLUK EKİPLERİNE GOL İZNİ YOK

İki takım arasında Arnavutluk’ta oynanan ilk maçı Beşiktaş orta saha futbolcusu Sosa’nın attığı tek golle 0-1 kazanmıştı. Beşiktaş daha önce Avrupa kupalarında Arnavutluk takımları ile üç kez oynadı ve bu maçların tamamını gol yemeden kazandı. Rakip Skenderbeu’nun ise Avrupa futbolunda çok fazla bir tecrübesi bulunmuyor. Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde mücadele etme fırsatı kazanan Skenderbeu, ilk galibiyetini sürpriz bir şekilde Sporting Lizbon karşısında almış ve rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

MYNET SAYFALARINDAN CANLI YAYIN

Saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş – Skenderbeu maçı Mynet sayfalarından da canlı yayınlanacak. MYNET Canlı Anlatım servisi ile Beşiktaş – Skenderbeu maçı heyecanı dakika dakika yaşanacak. MYNET Canlı Anlatım sayfalarında maçla ilgili tüm bilgiler yer alacak, maçın golleri ve pozisyonları otomatik güncellenen sayfalardan takip edilebilecek.

BEŞİKTAŞ – SKENDERBEU CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Atatürk Olimpiyat

SAAT: 20:00

YAYIN: Tivibu Spor & MYNET Canlı Anlatım

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun

SKENDERBEU: Shehi, Vangjeli, Radas, Jashanica, Arapi, Niamaga, Lilaj, Latifi, Esquerdinha, Bersiha, Olayinka

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler