SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarajevo – Galatasaray maçı canlı yayınla Hayat TV’de

Sarajevo – Galatasaray canlı yayın Bosna Hersek televizyonu Hayat Tv’de olacak. Hayat TV canlı izle yolları haberimizde. Sarajevo – Galatasaray maçı 14 Kasım Cumartesi günü saat 19:30’da.

Sarajevo Galatasaray maçı canlı yayınla Hayat TV’de. Galatasaray, hazırlık maçında Bosna Hersek takımı Sarajevo ile karşı karşıya gelecek mücadele canlı yayın ile Hayat TV kanalından izlenebilecek. Hayat TV canlı izle yolları haberimizde. Bosna – Hersek kanalı Hayat TV; Galatasaray’ın hazırlık maçı olan Sarajevo karşılaşmasını canlı yayınlayacak. 14 Kasım Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşmayla Galatasaray miilli maç arasını boş geçmeyecek.

Bosna – Hersek temsilcisi FK Sarajevo kulübünden yapılan resmi açıklamaya göre; 14 Kasım Cumartesi günü Galatasaray ile bir dosltuk maçı oynanacağı bildirildi. FK Sarajevo Genel Menajeri Dino Selimovic de bu hazırlık maçının kesinleştiğini doğrularken; “Galatasaray ve taraftarını konuk edeceğimiz için çok mutluyuz” sözlerini kullandı.

SARAJAEVO – GALATASARAY CANLI YAYIN YOLLARI

Sarajevo – Galatasaray maçı canlı yayını bulmak için yapılması gerekenler haberimizde. Yayın hayatına 1991 yılında başlayan Hayat TV, Bosna’nın en tanınan kanallarından biri olmayı başardı. Eğlence, müzik, spor, belgesel ve çocuk programlarıyla birçok kitleye hitap eden Hayat TV, Eutelsat 16A uydusu üzerinden yayın yapıyor.

Uydu alıcısı bulunan futbol severler Hayat TV’yi aşağıdaki adresten bulabilirler.

Eutelsat W3, 16E

Kanal: Hayat HD, Hayat PLUS, Hayat MUSIC, Hayat FOLK, Hayatovci

Standard: DVB-S, Mpeg-4

Frekans: 11.262 MHz

Polarizasyon: Horizontal (H)

Signal: 30.000 FEC: 2/3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler