SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

Türkiye Basketbol Ligi 5.hafta maçında Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka Lig Tv 3 canlı yayını ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka maçı Lig Tv 3 canlı yayınında.

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi beşinci hafta maçında Karşıyaka’yı konuk ediyor, mücadele Lig Tv 3 canlı yayın ile ekranlara geliyor. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Lider Pınar Karşıyaka’nın zorlu Anadolu Efes deplasmanında oynayacağı ve keyifli geçmesi beklenen mücadelenin sonucu merak ediliyor.

Ligde geçen hafta oynanan maçlar sonucunda; Anadolu Efes Büyükçekmece’yi 91-61 yenmiş, Karşıyaka ise Trabzonspor’u 74-71 mağlup etmişti. Ligde dört haftanın ardından bir maçı eksik Anadolu Efes iki galibiyet bir mağlubiyet ile 10. sırada, Karşıyaka ise dört galibiyet ile birinci sırada yer alıyor.

İki takım arasında bugüne kadar TBL’de oynanan 104 karşılaşmanın 74’ü Anadolu Efes, 29’u Karşıyaka lehine sona erdi. 2015-16 sezonu öncesinde Anadolu Efes ile Karşıyaka arasında Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda oynanan karşılaşmada Anadolu Efes sahadan 76-74’lük galibiyet ile ayrılarak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 10. kez müzesine götürmüştü.

ANADOLU EFES – PINAR KARŞIYAKA

SALON: Abdi İpekçi

SAAT: 20:00

YAYIN: Lig Tv 3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler