SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Trabzonspor maçı Lig Tv canlı yayınla izlenebilecek

Başakşehir ile Trabzonspor , Süper 11.hafta maçında karşı karşıya geliyor, mücadele Lig Tv canlı yayın ile ekranlara geliyor. Başakşehir Trabzonspor canlı yayın ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Başakşehir - Trabzonspor canlı yayın bugün Lig Tv’de. Lig Tv canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 11.hafta maçında Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ligde ilk 10 hafta itibariyle kendisine üst sıralarda yer bulan Başakşehir ile yükseliş arayan Trabzonspor’un karşılaşması saat 16:00’da başlayacak ve Lig Tv canlı yayınla izlenebilecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl yapacak.

İlk 10 hafta sonunda topladığı 16 puanla 5.sırada yer alan Başakşehir, sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon iyi sonuçlar alan ve üst sıralara demir atan Başakşehir, sahasında oynadığı 5 maçın 3’ünü kazandı, 2’sini kaybetti. Geçen hafta Mersin deplasmanına konuk olan Başakşehir, sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı. Başakşehir ligde üç maçtır yenilmiyor, son altı maçta ise bir kez mağlup oldu. Maçla ilgili bir diğer dikkat çeken istatistik ise Abdullah Avcı ile ilgili. Abdullah Avcı, Başakşehir kariyerinde Trabzonspor'a karşı 11 Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi. Epureanu’nun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Başakşehir’in en önemli gol silahı ligde 6 golü bulunan Edin Visca olacak.

Konuk Trabzonspor ise lige yaptığı iyi başlangıcın ardından arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle geriledi. Geçen hafta sahasında konuk ettiği Gaziantepspor’la 2-2 berabere kalan bordo-mavili ekip, maç sonrası yaşananlarla gündeme damga vurmuştu. Maçı yöneten hakemlerin soyunma odasında rehin alındığı iddiası sonrası Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor’a PFDK tarafından ağır cezalar verildi. Trabzonspor, son altı lig maçında sadece bir galibiyet alabildi. Kara bulutları dağıtmak isteyen Karadeniz ekibinin neler yapacağı merak konusu.Trabzsonpor’da sakatlıkları süren Bosingwa, Marko Marin ve Aytaç bu maçta forma giyemeyecek isimler.

Başakşehir – Trabzonspor maçının canlı anlatımı da MYNET Canlı Anlatım sayfasında yer alacak. Maçla ilgili son bilgiler, dakika dakika canlı anlatım ve 90 dakikanın tüm heyecanı MYNET Canlı Anlatım sayfalarından takip edilebilecek.

BAŞAKŞEHİR – TRABZONSPOR

STAT: Başakşehir Fatih Terim

SAAT: 16:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEM: Fırat Aydınus

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler