SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor - Kayserispor maçı canlı yayınla Lig Tv 2’de

Antalyaspor ile Kayserispor , Süper 11.hafta maçında karşı karşıya geliyor, mücadele Lig Tv 2 canlı yayın ile ekranlara geliyor. Antalyaspor Kayserispor canlı yayın ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Antalyaspor - Kayserispor canlı yayın bugün Lig Tv 2’de. Lig Tv canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 11.hafta maçında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Kayserispor’la yükseliş arayan Antalyaspor’un karşılaşması saat 14:00’de başlayacak ve Lig Tv 2 canlı yayınla izlenebilecek. Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Serkan Tokat düdük çalacak. Tokat’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Engin Erdem yapacak.

Lige sansasyonel Eto’o transferiyle giren ve flaş skorlara imza atan Antalyaspor son haftalarda bariz bir düşüş yaşıyor. Son 5 maçında yalnızca bir galibiyet alabilen Akdeniz ekibi, geçen hafta gittiği Akhisar deplasmanında da 2-1 kaybederek son iki maçı puansız kapattı. Antalyaspor evinde üç maçtır kazanamıyor. 14 puanla 10.sırada yer alan Antalyaspor kazandığı takdirde ligin üst kısımlarına bir adım daha yaklaşacak. Teknik direktör Yusuf Şimşek’in bu maçtaki en büyük kozu, yıldız golcü Samuel Eto’o olacak. Ligde 8 golü bulunan Eto’o gol krallığı yarışında da bir hayli iddialı konumda.

Konuk Kayserispor ise ligin toparlanma süreci yaşayan takımlarından bir tanesi. 9 puanla 15.sırada yer alan ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Kayserispor, arka arkaya aldığı mağlubiyetlerden sonra son 2 maçında 4 puan elde ederek rahat bir nefes aldı. Deplasmanda alınan Eskişehirspor galibiyetinden sonra sahasında Rizespor’la golsüz berabere kalan Kayserispor, bu sezon topladığı dokuz puanın yedisini deplasmanlarda kazandı.

Antalyaspor, Kayserispor'la Süper Lig'de oynadığı 14 maçın sekizini kazandı ve sadece üçünü kaybetti. Ancak Kayserispor, rakibine son üç Süper Lig maçında yenilmedi.

ANTALYASPOR – KAYSERİSPOR

STAT: Akdeniz Üniversitesi

SAAT: 14:00

HAKEM: Serkan Tokat

YAYIN: Lig Tv 2

ANTALYASPOR: Mbolhi, Ömer, Celutska, Diego, Sakıb, Zeki, Makoun, Emrah, Kadir, Lazarevic, Eto’o

KAYSERİSPOR: Kayacan, M.Akbaş, Mabiala, Simic, Zeki, S.Sow, Furkan, Ömer, Biseswar, Deniz, Derley

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler