SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılyıldız - Fenerbahçe maçı canlı yayınla Lig Tv’de

Kızılyıldız Fenerbahçe canlı yayın Lig Tv’de. Euroleague’de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Kızılyıldız deplasmanında galibiyet arayacak.

Euroleague’de Kızılyıldız - Fenerbahçe maçı canlı yayınla Lig Tv kanalından izlenebilecek. Euroleague’de heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam saat 22:00’de Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan’ın Belgrad kentinde bulunan Kombank Arena’da oynanacak Kızılyıldız - Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı yayın ile izlenebilecek. A Grubu’nda 2 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında galibiyet kovalayacak.

Euroleague macerasına Bayern Münih galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe daha sonra Strasbourg maçını kaybetti. Üçüncü maçında Real Madrid’i mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler grupta ikinci sırada bulunuyor. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Zeljko Obradovic “Aklımız diğer maçlarda kalırsa bu büyük bir yanlış olur. Bu maç iki takım için de büyük bir anlam ifade ediyor. Bu yüzden 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor. Kızılyıldız taraftarlarının takımlarına yardım edeceklerini biliyoruz.” diye konuştu. Fenerbahçe, BSL’deki son maçında Galatasaray Odeabank’a konuk olmuş ve mücadeleden 80-63 mağlup ayrılmıştı.

1945 yılında kurulan ve 1946-1955 yılları arasında Yugoslavya’da peş peşe 10 şampiyonluk elde eden Kızılyıldız, Sırbistan’ın en güçlü ve köklü iki takımından biri konumunda. Üçüncü kez üst üste Euroleague’de mücadele eden Kızılyıldız, tarihinin en başarılı sezonlarından birini, geride bıraktığımız 2014-2015 döneminde yaşadı. Euroleague’de Top 16 turuna yükselme başarısı gösteren Belgrad ekibi, Sırbistan Ligi’ni ve Adriyatik Ligi’ni şampiyonlukla noktalandırdı. Kızılyıldız, bu sezon Euroleague’de oynadığı üç maçta bir galibiyet elde etti. İlk hafta mücadelesinde iç sahada Strasbourg’u 81-59 yenen kırmızı beyazlılar, daha sonra oynadığı iki deplasman maçında ise Real Madrid’e 98-71 ve Khimki’ye 91-53 mağlup oldu. Luka Mitrovic ve Nemanja Dangubic ev sahibi ekipte sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler. Kızılyıldız kadrosunda Maik Zirbes, Stefan Jovic, Luka Mitrovic ve Marko Guduric gibi kalbur üstü oyuncular bulunuyor.

KIZILYILDIZ - FENERBAHÇE

SALON: Kombank Arena

SAAT: 22:00

YAYIN: Lig Tv

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler