SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lokomotiv Kuban – Pınar Karşıyaka maçı canlı yayınla NTV Spor’da

Lokomotiv Kuban Pınar Karşıyaka canlı yayın NTV Spor’da. Euroleague’de mücadele eden temsilcimiz Pınar Karşıyaka Lokomotiv Kuban deplasmanında galibiyet arayacak.

Euroleague’de Lokomotiv Kuban – Pınar Karşıyaka maçı canlı yayınla NTV Spor kanalından izlenebilecek. Euroleague’de heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Pınar Karşıyaka bu akşam saat 20:00’de Lokomotiv Kuban ile karşı karşıya gelecek. Rusya’nın Krasnodar kentinde bulunan Basket Hall’da oynanacak L.Kuban – Pınar Karşıyaka maçı NTV Spor canlı yayın ile izlenebilecek. C Grubu’nda 1 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, güçlü rakibi karşısında galibiyet kovalayacak.

Euroleague macerasına sürpriz Barcelona galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka daha sonra Panathinaikos ve Z.Kaunas mağlubiyetleri aldı. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Ufuk Sarıca; “ Lokomotiv Kuban en önemli deplasman maçlarımızdan bir tanesi. Çok iyi dengeye sahip oyuncuları bulunuyor. Bu maçta kilit nokta ribaundlar. Kazanmak için oynayacağız.” diye konuştu. Bu maçta gözler Kenny Gabriel’de olacak. Takımın en skorer oyuncusu ve ribaund liderli olan Gabriel’in performansı temsilcimiz için kilit noktalardan biri anlamına geliyor.

Ev sahibi Lokomotiv Kuban ise Euroleague turnuvasına ilk kez katıldığı 2013-14 sezonunda TOP 16’ya kalarak büyük başarı göstermişti. Baş Antrenörlüğünü Georgios Bartzokas’ın yaptığı L.Kuban; Malcolm Delaney, Krylo Fesenko, Ryan Broekhoff, Chris Singleton, Andrey Zubkov gibi kaliteli oyuncuları kadrosunda barındırıyor.

LOKOMOTİV KUBAN – PINAR KARŞIYAKA

SALON: Basket Hall

SAAT: 20:00

YAYIN: NTV Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler