SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirspor - Osmanlıspor maçı canlı yayınla Lig Tv 2’de

Eskişehirspor ile Osmanlıspor , 11.hafta açılış maçında karşı karşıya geliyor, mücadele Lig Tv 2 canlı yayın ile ekranlara geliyor. Eskişehirspor Osmanlıspor canlı yayın ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Eskişehirspor - Osmanlıspor canlı yayın bu akşam Lig Tv 2’de. Lig Tv canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 11.hafta açılış maçında Eskişehirspor ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren iki takımın karşılaşması saat 19:00’da başlayacak ve Lig Tv 2 canlı yayınla izlenebilecek. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Muhammet Yamak yapacak.

Ev sahibi Eskişehirspor ligde zor günler geçiriyor. 10 maçta toplanan yalnızca 4 puanla sonuncu sırada yer alan Eskişehirspor, arka arkaya aldığı mağlubiyetlere bir son vermek istiyor. Ligde oynadığı son 7 maçı kaybeden Eskişehirspor, geçen hafta da Galatasaray deplasmanında 4-0 mağlup olmuştu. Teknik direktörlüğe getirilen İsmail Kartal da bu kötü gidişe bir çare bulabilmiş değil. Sahasında konuk ettiği Osmanlıspor’u mağlup ederek bu kötü gidişi önlemeye çalışacak Eskişehirspor’un gol umudu ise Yunan golcü Theofanis Gekas olacak.

Konuk Osmanlıspor ise son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla alt sıralara doğru geriledi. Flaş Trabzonspor galibiyetinden sonra ligde oynadığı son 4 maçı da kaybeden Osmanlıspor, 11 puanla 13.sırada yer alıyor. Ankara ekibi bu maçların üçünde de gol bulamadı. Geçen hafta konuk ettiği Fenerbahçe’ye 0-1 mağlup olan Osmanlıspor bu akşam yeniden çıkış arayacak. Eskişehirspor deplasmanında ise en büyük gol umudu Ndiaye olacak. Şu ana kadar ligde 5 gole imzasını atan Badou Ndiaye’nin Eskişehir karşısında neler yapacağı merak konusu.

ESKİŞEHİRSPOR - OSMANLISPOR

STAT: Eskişehir Atatürk

SAAT: 19:00

CANLI YAYIN: Lig Tv 2

HAKEM: Barış Şimşek

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler