SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ajax - Fenerbahçe maçı İdman Tv'den canlı yayınlanacak

Ajax - Fenerbahçe maçı İdman Tv canlı yayın ile ekranlara geliyor. İdman Tv canlı yayın sayesinde UEFA Avrupa Ligi Ajax Fenerbahçe maçının heyecanı yaşanacak.

Ajax Fenerbahçe karşısında 3 puan peşinde, canlı yayın İdman Tv kanalında. Ajax - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi grup maçı İdman Tv canlı yayın ile ekranlara geliyor. Şifresiz canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek Ajax - Fenerbahçe karşılaşması, Fenerbahçe’nin gruptan çıkması için büyük bir anlam ifade ediyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçı Ajax - Fenerbahçe karşılaşması TSİ ile saat 21:00’de başlayacak. Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak maçı İsrailli hakem Liran Liany yönetecek. İdman Tv canlı yayınının yanı sıra Tivibu Spor ortak canlı yayınla izlenebilecek Ajax – Fenerbahçe maçı şifresiz olacak.

FENERBAHÇE’DE ÖNEMLİ EKSİKLER BULUNUYOR

Grupta 3 maçta topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, Ajax deplasmanında alacağı 3 puanla gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalayacak. Grup maçlarına şok bir Molde mağlubiyetiyle başlayan Fenerbahçe daha sonra Celtic deplasmanından 1 puanla dönmüş ve evinde Ajax’ı son dakikalarda bulduğu golle 1-0 yenmeyi başarmıştı. Vitor Pereira’nın öğrencilerinin Hollanda deplasmanında neler yapacağı büyük merak konusu. İdman Tv canlı yayın ile ekranlara gelecek zorlu maç öncesi sarı-lacivertlilerde bir hayli eksik oyuncu göze çarpıyor. Bu eksiklerin teknik direktör Pereira’nın canını sıktığı biliniyor. Sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic, Caner Erkin ve kaleci Fabiano bu maçta forma giyemeyecek isimler.

AVRUPA’DA 198.RANDEVU

Bugüne kadar Avrupa kupalarında 197 maç oynayan Fenerbahçe bu maçların 70’ini kazandı. 88 maçı kaybeden sarı-lacivertli ekip 39 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Sarı Kanaryalar", Hollanda takımlarıyla oynadığı 17 maçta sadece 5 kez galip geldi. 9 yenilgisi ve 3 beraberliği bulunan sarı-lacivertliler, bu maçlarda 17 gol attı, kalesinde 27 gol gördü.

AJAX İÇİN KRİTİK 90 DAKİKA

Ev sahibi Ajax için ise kazanmak çok daha kritik. 3 maçta yalnızca Molde ve Celtic’le berabere kalan ve yalnızca 2 puan toplayabilen Ajax, bu maçı kaybettiği takdirde gruptan çıkma şansını zora sokacak. Ajax, Türk takımlarıyla Avrupa kupalarında dokuz kez karşı karşıya geldi ve bu maçlardaki tek mağlubiyetini Fenerbahçe karşısında aldı. Ajax'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı üç golün ikisi Viktor Fischer'den geldi. Ajax’ta sakatlıkları nedeniyle oynaması beklenmeyen isimler; Yaya Sanogo, Ricardo Van Rhjin ve Mitchell Dijks.

AJAX - FENERBAHÇE

STAT: Amsterdam Arena

SAAT: 21:00

HAKEM: Liran Liany

CANLI YAYIN: İdman Tv & Tivibu Spor

AJAX: Cillessen, Tete, Veltman, Viergever, Riedewald, Bazoer, Gudelj, Klaassen, El Ghazi, Milik, Fischer

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Diego, Alper, Van Persie, Nani

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler