SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş – Lokomotiv Moskova maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak

Beşiktaş – Lokomotif Moskova maçı TRT 1 canlı yayın ile ekranlara geliyor. TRT 1 canlı yayın sayesinde UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının heyecanı yaşanacak.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova karşısında 3 puan peşinde, canlı yayın TRT 1 kanalında. Beşiktaş – Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi grup maçı TRT 1 canlı yayın ile ekranlara geliyor. Şifresiz canlı yayınla TRT 1’den izlenebilecek Beşiktaş – Lokomotiv Moskova karşılaşması, Beşiktaş’ın gruptan çıkması için büyük bir anlam ifade ediyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçı Beşiktaş – Lokomotiv Moskova karşılaşması TSİ ile saat 19:00’da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. TRT 1 ve Tivibu Spor ortak canlı yayınla izlenebilecek Beşiktaş – Lokomotiv Moskova maçı şifresiz olacak.

BEŞİKTAŞ LİDERLİK İÇİN SAHADA

UEFA Avrupa Ligi’nde iki temsilcimizden biri olan Beşiktaş sahasında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı ağırlayacak. Grupta 5 puanla ikinci konumda bulunan Beşiktaş bu maçı kazanırsa 7 puanla liderlik koltuğunda oturan L.Moskova’yı geçmiş olacak ve bitime iki maç kala büyük bir avantaj kazanacak. Şenol Güneş’in öğrencileri seyircisinin de desteğiyle bu maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmanın peşinde. Hafta sonunda ligde Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş maçtan 3-3 eşitlikle ayrılmıştı. "Kara Kartallar", gruptaki ilk maçında deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 mağlup edip, ikinci karşılaşmasında sahasında Sporting Lizbon, üçüncü mücadelesinde ise dış sahada Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalmıştı. Beşiktaş'ta kart cezası sona eren Olcay Şahan, Lokomotiv Moskova karşısında forma giyebilecek.

KARA-KARTAL 182.RANDEVUDA

Beşiktaş, bu akşam Lokomotiv Moskova maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 182.maçına çıkacak. Bugüne kadar Avrupa kupalarında 181 maç yapan Beşiktaş, bu maçların 67'sini kazanıp, 36'sında berabere kaldı, 78 müsabakada ise rakiplerine yenildi. . Avrupa arenasında rakip fileleri 227 kez havalandıran "Kara Kartallar", kalesinde ise 256 gol gördü.

L.MOSKOVA DEPLASMANLARDA KALESİNİ KAPATAMIYOR

Grup liderli Lokomotiv Moskova ise evinde aldığı sonuçların tam tersi bir şekilde deplasmanlarda rakip forvetlerle sıkıntı yaşıyor. Bugüne kadar Beşiktaş ile 3 kez karşılaşan ve rakibini mağlup etmeyi başaramayan Rus temsilcisi, deplasmanda oynadığı son dört Avrupa kupası maçında bir galibiyet alabildi ve son 13 deplasman maçında kalesini gole kapatamadı. Aleksandr Samedov ve Oumar Niasse gibi gol silahlarına güvenen L.Moskova ligde oynadığı son maçta Kuban deplasmanında 6-2 mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ – LOKOMOTİV MOSKOVA

STAT: Atatürk Olimpiyat

SAAT: 19:00

HAKEM: Felix Zwayer

CANLI YAYIN: TRT 1 & Tivibu Spor

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Tosic, Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Shiskin, Durica, Logashov, Denisov, Fernandes, N'Dinga, Samedov, Miranchuk, Maicon, Niasse

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler