SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roma – Bayer Leverkusen maçı canlı yayınla İdman Tv’de

Şampiyonlar Ligi’nde Roma Bayer Leverkusen maçı canlı yayın ile İdman Tv’den izlenebilecek. Roma – Bayer Leverkusen maçının canlı yayınını merak eden futbol severler, maçı İdman Tv canlı yayın ile izleyebilecekler.

Roma – Bayer Leverkusen maçı İdman Tv canlı yayın ile izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. 4 Kasım Çarşamba gününün Şampiyonlar Ligi’nde öne çıkan karşılaşmalarından biri olan Roma – Bayer Leverkusen maçı canlı yayınla İdman Tv kanalından ekranlara gelecek. E Grubu’nun önemli maçı Roma – Bayer Leverkusen karşılaşması TSİ ile saat 22:45’te başlayacak. Roma’nın stadı Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak. Rudi Garcia ile Roger Schmidt’in karşılaşmasının sonucu büyük bir merakla bekleniyor.

Ev sahibi Roma, grupta 2 puanla sonuncu sırada yer alıyor ve bu maç kendileri için çok büyük bir önem taşıyor. Leverkusen ve Barcelona ile berabere kalmasına rağmen BATE Borisov deplasmanında şok bir mağlubiyet alan Roma, bu maçı kazandığı takdirde ikinci tur umutlarını yeşertecek. Ligde geçen hafta Inter deplasmanında zorlu bir maça çıkan Roma, 90 dakika sonunda sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Roma’da bu maç öncesi Totti ve Keita’nın sakatlıkları can sıkıyor. Florenzi’nin oynama durumu da şüpheli.

Konuk Bayer Leverkusen ise topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde BATE Borisov’u mağlup eden, Barcelona deplasmanından mağlubiyetle ayrılan B.Leverkusen, Roma’dan da 1 puan koparmayı başarmıştı. Hafta sonunda ligde Wolfsburg deplasmanına konuk olan ve maçı 2-1 kaybeden Leverkusen’de gözler bu maça çevrildi. Jedvaj, Hilbert ve Seung-Woo bu maçta sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olan oyuncular. Bender’in durumu da maç saatinde belli olacak.

İki takım arasında iki hafta oynanan maç adeta bir gol düellosuna sahne olmuştu. Almanya’da yaklaşık 30 bin kişinin izlediği karşılaşma 4-4 eşitlikle sona ermişti. Leverkusen golcü futbolcusu Chicharito’nun golleriyle 2-0 öne geçmiş, Daniele De Rossi (2), Pjanic ve Falque’nin golleriyle Roma skoru 4-2 yapmıştı. Maçın son dakikalarında rakibi üzerinde muhteşem bir baskı kuran Bayer Leverkusen, Kampl ve Mehmedi’nin golleriyle skoru 4-4’e getirmişti.

ROMA – BAYER LEVERKUSEN

STAT: Roma Olimpiyat

SAAT: 22:45

YAYIN: İdman Tv & Tivibu Spor 2

ROMA: Szczęsny; Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne; Nainggolan, De Rossi, Pjanić; Gervinho, Džeko, Salah

BAYER LEVERKUSEN: Leno; Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell; Kampl, Kramer; Mehmedi, Bellarabi; Hernández, Kiessling

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler